Forretningsbetingelser

Senest opdateret marts 2020, © Pet Food Nord ApS 2019

Pet Food Nord ApS
Vognmagervej 6A
8800 Viborg
CVR: 38704338

Tlf.: 22 55 80 01 (ikke til SMS)
E-Mail: kontakt@petfoodnord.dk

1. Sådan handler du på PetFoodNord.dk - bestilling og betaling af varer trin for trin

Bestilling af varer modtages normalt via hjemmesiden www.petfoodnord.dk.

Sådan handler du i vores webshop:

 1. Når du har besluttet dig for at købe et produkt, vælger du den variant, du kunne tænke dig at købe. Tryk herefter på knappen "Læg i kurv".

 2. Nu vil et pop-up vindue informere dig om, at du har lagt den ønskede vare i din kurv. Du kan nu vælge enten at gå til kurven og fortsætte din bestilling eller at shoppe videre.

 3. Vælger du at shoppe videre på siden, men finder du ikke flere varer, du ønsker at købe? Så skal du trykke på det lille taske-ikon øverst oppe i højre hjørne af din skærm for at komme til bestilling af varen/varerne i din kurv.

 4. Du vil nu blive omdirigeret til din kurv. Her kan du se en oversigt over de varer, du har lagt i kurven.

 5. Sådan fjerner du en vare fra din kurv:Tryk på det lille skraldespands-ikon  yderst til højre i varelinjen.

 6. Når du har kontrolleret, at det er de varer, du ønsker at bestille, der ligger i din kurv, skal du trykke på det sorte rektangel-ikon "Gå til betaling".

 7. Du ser nu siden, hvor du kan vælge at oprette et kundelogin til senere brug. Dette er IKKE obligatorisk. Du skal dog indtaste dit navn. Når du har gjort dette, skal du trykke på det sorte rektangel-ikon "Fortsæt".

 8. Du ser nu siden, hvor du skal udfylde dine forsendelsesoplysninger, altså den adresse, hvor varen skal sendes til. (Ønsker du en alternativ faktureringsadresse? Så skal du klikke det lille flueben væk i boksen "Brug også denne adresse til fakturering". Denne boks befinder sig til venstre umiddelbart under boksene til udfyldelse af adresser). Tryk nu på det sorte rektangel-ikon "Fortsæt".

 9. Du ser nu siden, hvor du skal vælge din forsendelsesmetode. Læs mere om de forskellige forsendelsestyper længere nede på denne side under afsnittet, "4. Fragt". Når du har valgt din ønskede forsendelsesmetode, skal du trykke på det sorte rektangel-ikon "Fortsæt".

 10. Du ser nu PetFoodNords betalingsside - sidste trin i din bestilling af varer. Her skal du vælge den betalingsmetode, du ønsker at benytte til at gennemføre dit køb. Læs mere om hvilke betalingsmetoder, du kan benytte på PetFoodNord.dk længere nede på siden under afsnittte, "2. Betaling".

 11. Når du har godkendt din betaling, vil du se en bekræftelse på dit køb på din skærm. Kort tid efter vil du også modtage en ordrebekræftelse med en oversigt over hvilke varer, du har købt, samt en oversigt over, hvor varerne skal sendes til og hvordan de er betalt. Denne ordrebekræftelse vil også blive til den e-mail adresse, som du har oplyst i forbindelse med dit køb. Kopier af ordrebekræftelser kan også rekvireres digitalt via kontakt@petfoodnord.dk.

NB: Du behøver ikke oprette et kundelogin for at handle på www.PetFoodNord.dk. Du kan oprette login for at gøre det nemmere for dig selv at handle, næste gang du besøger webshoppen. Har du et kundelogin, behøver du ikke udfylde dine forsendelsesoplysninger igen.

Glemt adgangskode til kundelogin
Har du glemt din adgangskode til dit kundelogin, skal du blot trykke på linket "Glemt adgangskode?", som figurerer lige under login-boksene.

Du vil herefter blive bedt om at udfylde den e-mail adresse, der er tilknyttet dit kundelogin. En mail med instruktioner til hvordan du opretter en ny adgangskode (password), vil blive sendt til denne mail.

Når du handler på www.PetFoodNord.dk via kundelogin, lagrer vi følgende oplysninger om dig i vores it-system:

 • Dit navn.
 • Din adresse.
 • Dit telefonnummer.
 • Din e-mail.
 • Din ordrehistorik.

Vi tilgår udelukkende dine oplysninger, hvis du kontakter os for hjælp til nulstilling af password eller for hjælp til andet vedrørende dit kundelogin.

De personer, der har adgang til vores it-system, og dermed til dine oplysninger, er kundeservice ved Pet Food Nord ApS og Direktøren for Pet Food Nord ApS.

PetFoodNord deler aldrig dine personoplysninger med tredjepart me dhenblik på kommerciel udnyttelse af dine data.

2. Sikker betaling og betalingsmetoder på PetFoodNord.dk

Din sikkerhed, når du færdes på www.PetFoodNord.dk, betyder meget for os!

Derfor er www.PetfFoodNord.dk en SSL sikret webshop og betalingsside, der forhindrer hacking af dine personlige oplysninger imens du surfer på PetFoodNord.dk OG når du foretager betalinger på PetFoodNord.dk.

Det betyder, at din færden på PetFoodNord.dk OG de betalinger, du foretager i forbindelse med køb på siden, foregår via en SSL-sikret og krypteret forbindelse.

Betalingsmetoder
Du kan benytte følgende betalingsmetoder på PetFoodNord.dk:

 • Visa
 • Visa/dankort
 • Visa Elektron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Mobilepay
 • Viabill


PetFoodNord har begrænset adgang til dine betalingsoplysninger
Medarbejderne hos PetFoodNord.dk, (direktøren og kundeservice), har IKKE adgang til at se dine fulde betalingsoplysninger. Vi kan kun se se de sidste fire cifre i dit betalingskorts kortnummer, samt oplysninger om hvilket type kort, du benytter.

PetFoodNord kan altså IKKE se følgende oplysninger om dit betalingskort:

 • Vi har IKKE adgang til dit registrerings- og kontonummer.
 • Vi har IKKE adgang til dit fulde kortnummer. (Vi kan KUN se de sidste fire cifre i dit kortnummer).
 • Vi har IKKE adgang til dit betalingskorts trecifrede sikkerhedskode.

PetFoodNord.dk kan heller IKKE trække flere penge på dit kort, end det beløb, du har bestilt varer for. Vi kan dog trække et mindre beløb, hvis det er aktuelt, fx. når en vare er i restordre.

Vi trækker først betalingen for dine varer, når de afsendes fra vores lager.

3. Fragtmetoder og leveringstid

Som kunde hos PetFoodNord.dk betaler du som udgangspunkt selv for fragten af dine køb. Vi tilbyder dog en fast pris på kun 40 kr. per levering.

Ved varekøb for over 400 kr. leveres dine order fragtfrit i hele Danmark.

Vi samarbejder med GLS, når vi sender dine varer. Pakker over 400 g. leveres udelukkende med GLS, og du modtager automatisk track 'n' trace kode til sporing via e-mail fra GLS.

Mindre pakker (brevstørrelse maks. 400 g.) sendes som brev med Post Danmark, og du modtager derfor ikke track and trace nummer. 

Når varerne er afsendt med GLS bliver din betaling trukket på det kort, du har benyttet i vores webshop. Varerne er nu i GLS' besiddelse, men ejes juridisk set af dig som kunde. Skulle en pakke bortkomme under fragte fra Pet Food Nord ApS og ud til dig som kunde, skal du i udgangspunktet henvende dig til GLS. Det er ligeledes GLS, der i dette tilfælde har erstatningspligten for dine varer.

Vi hjælper naturligvis altid gerne med at undersøge, hvor din pakke befinder sig. Vi hjælper også gerne med at rejse krav om erstatning.

For at kunne sende dine varer til dig, er vi nødt til at dele dine personlige oplysninger, (navn, adresse, telefonnummer og e-mail), med GLS.

Vi genererer ydermere vores pakkelabels gennem tjenesten, Pakkelabels.dk. Dette betyder, at Pakkelabels.dk også har adgang til ovennævnte, personlige oplysninger om dig som vores kunde.

BÅDE GLS og Pakkelabels.dk er viksomheder, der til dagligt håndterer tusindvis af personlige oplysninger på vegne af deres kunder. Begge virksomheder har omfattende GDPR-politikker vedrørende håndtering af disse personlige oplysninger, som de ALDRIG udleverer til tredje parter.

Læs mere om dette i vores persondatasikkerhedspolitik i afsnittet, "10. Persondatasikkerhedspolitik".


Fragtmetoder og priser
Vi sender alle pakkerover 400 g. med GLS som forsikrede pakker og med tracking-koder. Du modtager automatisk en tracking-kode med dit tracking-nummer samt link til GLS track 'n' trace, når din ordre afsendes fra PetFoodNord.

Du kan vælge mellem følgende fragtmetoder:

 • GLS DepositService: Alle pakker over 20kg. sendes via GLS DepositService. Med denne service giver du GLS fuldmagt til at stille dine varer et bestemt sted på din adresse, f.eks. i carport eller ved dørtrin til hoveddør.

  HUSK at skrive tydeligt, hvor GLS må stille dine varer. Det gør du i vores checkout, når du skal betale din ordre i vores webshop.

 • Levering til erhverv og privatadresse: Privatlevering af pakker under 20 kg. kan leveres på din hjemmeadresse eller på en erhvervsadresse, f.eks. din arbejdsplads. Med denne fragtløsning leveres din pakke oftest mellem kl. 08.00 og 16.00.

  Er du ikke hjemme til at kvittere for modtagelsen af din pakke, vil den blive indleveret i den nærmeste pakkeshop. Du får automatisk besked fra GLS om dette.

 • Levering til pakkeshop: Vælger du denne leveringsmetode, skal du selv vælge, hvilken pakkeshop, din pakke skal leveres til. Dette valg foretages iPetFoodNords webshop, når du bestiller dine varer.

  Med denne fragtmetode modtager du ligeledes en e-mail med tracking-kode, så du selv kan følge din ordre helt frem til levering. Du bliver adviseret pr. sms og pr. e-mail, når din pakke er klar til afhentning ved den valgte pakkeshop. Du vil også blive adviseret om, hvad tidsfristen er for afhentning af pakken.


Priser på fragt
PetFoodNord.dk yder gratis fragt på alle fragtløsninger ved køb af varer for over 400,00 kr. Ellers gælder følgende fragtpriser:

 • Pakkeshop koster fra 35,00 kr.
 • Erhvervslevering koster fra 35,00 kr.
 • Privatlevering koster fra 49,00 kr.
 • DepositService koster fra 49,00 kr. (Vil som oftest omfatte ordrer >400,00 kr. Dermed er DepositService i langt de fleste tilfælde gratis).

VIGTIGT: Såfremt man som kunde har indtastet forkerte adresseoplysninger (f.eks. forkert by eller postnummer) eller glemt at udfylde oplysninger (f.eks. husnummer), så udsteder GLS en bøde til Pet Food Nord på 50 kr., som vi vil sende videre til betaling til dig som kunde, da det er dit ansvar at indtaste forsendelsesoplysningerne, herunder kontrollere at du har indtastet de rigtige forsendelsesoplysninger. Opdager du efter at have lagt en ordre, at du har skrevet forkert, da kontakt straks kundeservice, hvorefter vi vil hjælpe med at rette fejlen.

PetFoodNord.dk sørger for rimelig emballering. Hvis ingen er hjemme eller aflæsningssted ikke er præcist anført, tages varen med retur til nærmeste GLS pakkeshop, hvor den senere kan afhentes.

Ønskes der levering udenfor DK, så skal der indgås en særlig aftale herom. Vi forbeholder os ret til at afvise levering i udlandet. (Grønland og Færøerne er i denne sammenhæng også udlandet).

Levering inden for 1-4 hverdage
Vi sender altid din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 (Gælder alle hverdage og lagerførende varer).

 • Så bestiller du fx. din ordre inden kl. 14.00 en torsdag, vil din pakke blive afsendt torsdag og leveret til dig fredag.
 • Bestiller du fx. fredag efter kl. 14.00, vil din pakke først blive afsendt mandag og være klar til dig tirsdag.
 • Alle varer bestilt i weekender pakkes og afsendes mandag med levering tirsdag.

Hvis du har bestilt en bestillingsvare er leveringstiden 3-6 hverdage.

4. Fortrydelsesret og returnering af en vare

Ifølge loven har du 14 dages fortrydelsesret ved køb af varer på internettet. Dog er følgende varer i følge loven fritaget fra fortrydelsesretten:

 • Varer der har været brugt eller bærer præg af det.
 • Shampoo mm. (af hygiejniske årsager).
 • Loppemidler (af hygiejniske årsager).
 • Foder, godbidder og snacks.
 • Varer der lugter af røg.
 • Hundetilbehør med hundehår eller andet snavs.
 • Varer der mangler originalemballage og prismærker.
 • Varer, hvor der er gået over 14 dage fra du modtog varen.
 • Graverede hundetegn.

Ønsker du som kunde at returnere en vare til PetFoodNord, skal du selv betale returfragten og pakken sendes til:

Pet Food Nord ApS
Vognmagervej 6A
8800 Viborg

Pengene tilbagebetales altid på det betalingskort, der blev brugt til at betale for varen.

NB: Vi tilbagebetaler ikke de oprindelige fragtomkostninger afholdt i forbindelse med bestilling og køb af varen.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du er pakkens juridiske ejer, til den når frem til Pet Food Nord ApS og pengene tilbagebetales på dit kort. Du oppeærer derfor ansvaret for pakken til den når frem.

Køb et returlabel hos PetFoodNord.dk
Hvis du vil ombytte eller returnere en vare, kan du købe en returlabel her på siden. En returlabel betaler fragten retur til os og koster fra 49,00 kr.

KØB RETURLABEL HER.

Bemærk! At din pakke skal sendes direkte til vores adresse. Vi afhenter IKKE pakker på posthuset eller ved pakkeshop. Vi anbefaler altid, at du sender din pakke retur med GLS. Med GLS får du tracking samt forsikring af din pakke.


Andre proceduremuligheder for at returnere en vare

 1. Hvis pakken ikke er afsendt endnu, annulleres ordren ved at skrive en e-mail til kontakt@petfoodnord.dk eller benytte returformularen.
 2. Hvis pakken er afsendt, nægt da at modtage pakken, og lad den gå retur. Husk samtidig at skrive en e-mail til kontakt@petfoodnord.dk eller benytte returformularen.
 3. Hvis pakken er modtaget, pakkes returvarene forsvarligt ned og returneres sammen med en kopi af faktura eller minimum påført ordrenummeret. (Ellers har vi simpelthen ikke mulighed for at se, hvem der returnerer varerne)

5. Reklamationsret

Når du handler på petfoodnord.dk har du 24 måneders reklamationsret efter modtagelse af dine varer. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Pet Food Nord ApS
Vognmagervej 6A
8800 Viborg

Vi henstiller til at der vedlægges skrivelse vedrørende reklamationen. Der skal som minimum vedlægges kopi af original papirfaktura påført skriften "reklamation", telefonnummer eller e-mail adresse, samt korrekt nuværende adresse.

Når vi har modtaget dette, sender vi en e-mail om den videre proces. I nogen tilfælde kan reklamationen klares over telefonen, og i den slags sager kan det fremme processen at ringe til kundeservice eller skrive en e-mail i stedet for at gøre en masse.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer - så HUSK at gemme din kvittering på fragtomkostningerne i forbindelse med returnering af varer omfattet af reklamationen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

6. Priser

Alle priser på varer på www.petfoodnord.dk er inklusive moms og afgifter. Eventuelle tillæg såsom fragtudgifter eller betalingsgebyrer står tydeligt angivet i betalingsvinduet ved checkout.

Alle priser er dagspriser og opdateres jævnligt i forbindelse med den daglige vedligeholdelse. Vi tager forbehold for trykfejl.

7. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på tlf. 22558001 eller via e-mail på kontakt@petfoodnord.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnets kontaktinformationer er:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk
Web: www.forbrug.dk

Du kan også indgive klage via EU Kommissionens online klageportal, som du finder HER.

8. Cookies og logstatistik

Cookies
PetFoodNord.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan altid vælge at fjerne Cookies, men det kan nedsætte funktionaliteten.

Cookies er små stykker af kodet information, som hjemmesider, der bruger cookies, gemmer på de besøgendes harddisk. Cookies indsamler ikke-personlig information om besøgendes færden og præferencer på et websites med henblik på at optimere din oplevelse af dette website, næste gang du besøger det.

Hos PetFoodNord.dk benytter vi følgende typer af cookies:

 • Midlertidige og permanente cookies.

  Midlertidige cookies slettes, når du lukker din browser. Permanente cookies skal slettes manuelt fra din browser. Vi bruger bl.a. disse cookies til at opnå information, om du har besøgt PetFoodNord.dk tidligere og hvornår. Cookies lader os vide, hvad du er interesseret i/hvad dine præferencer er, så vi kan vise dig mere relevante produkter. 
 • Session cookies.

  Session cookies er f.eks. de cookies der gør, at de varer, du har lagt i indkøbskurven, bliver i indkøbskurven, når du surfer fra produkt til produkt på vores side. Hvis vi ikke benyttede session cookies, kunne indkøbskurven ikke "huske" de varer, du har lagt i kurven.

Når du klikker ind på www.PetFoodNord.dk vil du se et pop-up vindue, der fortæller dig, at hjemmesiden anvender cookies. Her kan du vælge, om du vil tillade brug af cookies eller ej.

Du kan slette cookies på din telefon, din computer eller tablet, når du selv ønsker det. Sletning af cookies kan variere fra browser til browser og fra typer af hardware.

Du kan google sætningen "slet cookies [indsæt hvilken model tlf., tablet eller computer du har]". Så kan du med meget stor sandsynlighed finde hjælp til at slette permanente cookies på din enhed.

Logstatistik
PetFoodNord.dk benytter logstatistik. Et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk indtryk af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


9. Persondatasikkerhedspolitik

Hos Pet Food Nord ApS indsamler, opbevarer og håndterer vi vores kunders privatoplysninger i overensstemmelse med EU's persondataforordning.

For at du kan indgå aftale med os, (altså handle i vores webshop), har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres i Pet Food Nord ApS' it-system og opbevares i 5 år efter dit seneste køb, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Medarbejderadgang til dine persondata begrænses til de medarbejdere, der har behov for at tilgå disse oplysninger i forbindelse med behandlingen af din ordre og dine henvendelser. Det vil sige kundeservice, lager, samt direktøren for Pet Food Nord ApS.

Oplysninger afgivet til Petfoodnord.dk sælges på ingen måde til tredjemand i kommercielt øjemed. 

Når du handler på PetFoodNord.dk deler vi de af dine persondata, som er nødvendige for at kunne gennemføre en ghandel med dig som kunde, samt frembringe dine varer til din adresse.

Vi samarbejder med følgende aktører/leverandører:

 1. GLS

  Vi videregiver dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse til fragtfirmaet GLS, der fragter alle vores forsendelser. Dette er nødvendigt for at kunne levere dine varer til dig.

  GLS behandler dine data i overensstemmelse med deres datafortrolighedspolitik. Læs mere på www.gls.dk


 2. Pakkelabels.dk

  For at oppebære en effektiv behandling af PetFoodNord.dks mange ordrer, genererer vi samtlige af vores pakkelabels til GLS via udbyderen, Pakkelabels.dk ApS.

  Pet Food Nord ApS og Pakkelabels.dk Aps har underskrevet og indgået en databehandleraftale, der skal sikre, at Pakkelabels.dk håndterer dine persondata i overensstemmelse med EU's persondataforordning. 

  Læs mere på www.pakkelabels.dk


 3. MailChimp

  Vi benytter udbyderen, MailChimp, til udsendelse af nyhedsbreve. For at kunne sende vores kunder nyhedsbreve, udleverer vi navn og e-mailadresse til MailChimp.

  MailChimp og Pet Food Nord ApS har ingået og underskrevet en databehandleraftale, der sikrer dig, at MailChimp håndterer dine persondata i compliance med EU's persondataforordning.

  Du kan til enhver tid afmelde dig PetFoodNords nyhedsbrev. Når du har afmeldt dig, slettes informationerne i vores system efter 12 måneder og informationer ved Mailchimp slettes ligeledes efter 12 måneder.

  Se mere på www.mailchimp.com


 4. Trustpilot.dk

  Vi videregiver oplysninger om en foretaget handel på websitet til Trustpilot. Der foreligger databehandleraftale mellem Trustpilot og Pet Food Nord ApS.

  Læs mere på www.trustpilot.dk


Dine rettigheder
Som registreret hos PetFoodNord.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og du har ret til at få dem slettet. 

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice via e-mail kontakt@petfoodnord.dk.

10. Ændringer i handelsbetingelserne

Pet Food Nord ApS vil kun ændre i ovenstående betingelser, såfremt det er påkrævet. F.eks. i forbindelse ved ændrede lovkrav, prisstigninger, serviceændringer eller lignende.

Du kan til enhver tid se hvornår betingelserne sidst er ændret, da dato for ændring står øverst i disse betingelser.

Tak fordi du tog dig tid til at læse med!

PetFoodNord.dk bruger cookies. Cookies er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre købsoplevelse i vores shop. Læs mere HER om de cookies, PetFoodNord.dk bruger.