Liste over produkter efter brand Acana

Acana hundefoder og kattemad er canadisk kvalitet siden 1980

Det er ikke uden grund, at hundefoder fra Acana ofte bliver refereret til som værende i ligaen "verdens bedste hundemad".

Acana er "lillebror" til Orijen under Champions Petfood i Alberta, Canada. Siden 1980 har Champions Petfood været dedikeret til deres mission om at bringe biologisk korrekt og bæredygtig hundemad til markedet. Det omhyggelige og seriøse arbejde, der ligger bag brandet, har gennem årene sikret Acanas produkter en række kåringer og priser for bedste foder.

Foder fra Acana er udviklet til at være biologisk kompatibelt med hundens naturlige diæt som rovdyr. Det betyder, at foderet har et meget højt indhold af animalske proteiner fra frisk kød, du i princippet kunne have fundet i slagterens køledisk. Standarden er høj og kødet er af menneskelig fødevarekvalitet. 

Foder fra Acana er også kornfri og indeholder ikke kulhydrater fra hurtige kulhydratkilder som ris og kartofler. I nogle varianter finder du f.eks. stålskåret havregryn, som er den mindst forarbejdede udgave af dette fantastiske gryn med de mange positive egenskaer.

De friske og ferske dyr, som benyttes i Acanas hundefoder består blandt andet af fisk fra bæredygtigt havfiskeri ud fra Canadas kyster og fritgående kyllinger og lam fra Alberta. Samtlige råvarer leveres af lokale, canadiske leverandører. Missionen om at skabe et bæredygtigt hundefoder, hvor vejen fra jord til bord er så kort som overhovedet muligt, er fortsat en af hjørnestenene i fodermærkets filosofi.

Dette cementeres for eksempel af det faktum, at varianterne af Acana hundefoder lejlighedsvist er underlagt sæsonudsving i forbindelse med begrænset adgang til de lokale råvarer. Er en lokal råvare ikke tilgængelig, importeres en tilsvarende ikke i stedet. Acana bruger kun de bedste råvarer fra lokale samarbejdspartnere, som de stoler på.

Dette sikrer en ekstremt høj kvalitetskontrol af foderet i hele foderets levetid – fra havets isblå, kolde dybder og præriens gyldne græsgange til din hunds madskål.

Det tætteste, du kommer på at servere et hjemmelavet foder for din hund

Hundemad fra Acana er sandsynligvis det tætteste, du kommer på at servere et hjemmelavet foder for din hund. Sammen med de lokale, friske råvarer giver Acanas nære produktionsforhold dig en sikkerhed for, at producenten har fuld kontrol med kvaliteten af det foder, du serverer for din hund.

Champion Pet Foods varetager nemlig selv produktionen af Acana hundemad i deres prisvindende NorthStar køkkener i Alberta, Canada. Samtlige, lokale råvarer leveres friske hertil, hvor Champion Pet Foods egne kokke med stor omhu tilbereder måltiderne med samme omhyggelighed som et hjemmelavet måltid.

Acana er kvalitet hele vejen rundt - et naturligt, kornfrit foder, som din hund vil elske!

Acana Adult Dog Acana Adult Dog 2
  • Nedsat pris / -25%
Available
Hund

Acana Adult Dog

Acana
37,50 kr. 50,00 kr.
Lige nu sparer du 25% på 340 g., hvis du har lyst til at prøve foderet til din hund. Acana luksus foder til alle hunderacer og alle aldre - fra hvalpen til seniorhunden.  (NB: Dette er den fodervariant, der tidligere hed Cobb Chicken and Greens. Dette hedder varianten i 2 kg. en tid endnu). Indeholder:60% kød - fritgående kylling og kalkun, samt havfriske...
Acana Adult Large Breed Acana Adult Large Breed 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Adult Large Breed

Acana
ACA017a
529,00 kr.
Acana Adult Large Breed 11,4 kg er luksusfoder med et højt indhold af animalske proteiner til store, voksne hunde.Indeholder:60% kød - kylling, kalkun og flynder40% frugt og grønt0% korn og kartofler
Acana Adult Small Breed Acana Adult Small Breed 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Adult Small Breed

Acana
199,00 kr.
Acana Adult Small Breed er kornfrit luksus foder til hunde af små racer.Indeholder:60% kylling, kalkun og sild40% frugt og grønt0% korn og kartoflerUdarbejdet af Acana i Canada af lokale råvarer med stor sporbarhed og ekstrem kort afstand fra "jord til bord".
Acana Classic Red Acana Classic Red 2
  • Nedsat pris / -30%
Available
Hundefoder Voksen

Acana Classic Red

Acana
265,30 kr. 379,00 kr.
Acana Classic Red er biologisk korrekt ernæring til hunde i alle aldre, også senior og hvalp. Det lækre premium foder indeholder frisk kød fra græsopdrættet lam, Angus oksekød og Yorkshire gris. Indeholder:50% Kød (også Wholeprey, hvilket vil sige kød, brusk og organer).50% Frugt og grøntIndeholder hel, stålskåret havre
Acana Grasslands Cat Acana Grasslands Cat 2
Available
Kattefoder

Acana Grasslands Cat

Acana
239,00 kr.
All Life Stages kattefoder med lam, and og lyssej til killing, voksen kat og senior kat.Indeholder:70 % kød - lam og and 30 % frugt og grønt0 % korn og kartofler
Acana Grasslands Dog Acana Grasslands Dog 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Grasslands Dog

Acana
399,00 kr.
Kornfrit luksusfoder til hvalp, voksen hund og senior hund.Fås i flere varianter:11,4 kg.6 kg.2 kg.340 g.Indeholder: 60% kød (lam, friske hele æg, og to slags fisk) 40% frugt/grønt.
Acana Light and Fit All Breeds Acana Light and Fit All Breeds 2
Available
Hundefoder Light

Acana Light and Fit All Breeds

Acana
199,00 kr.
Acana Light and Fit All Breeds er et komplet kvalitetsfoder til hunde af alle racer med tendens til overvægt.Indeholder:65% kylling, sild og æg35% frugt og grønt0% korn og kartofler
Acana Pacific Pilchard Dog
  • Nedsat pris / -30%
  • Ny
Available
Forside

Acana Pacific Pilchard Dog

Acana
35,00 kr. 50,00 kr.
Acana Pacific Pilchard er et allergivenligt mono-protein foder i Acanas "Singles"-serie til foderallergiske hunde. Hundefoderet indeholder kun én slags kød, stillehavssardin. Acana Pacific Pilchard er kornfrit. Protein: 31%Fedt: 15% All Life Stages foder, som kan bruges af alle racer i alle aldre, også hunderacer med en voksenvægt over 31 kg. samt...
Acana Pacifica Cat
Available
Kattefoder

Acana Pacifica Cat

Acana
239,00 kr.
Acana premium luksusfoder til katte i alle aldre med blandt andet sild, lyssej og flynder.Indeholder:70 % kød (sild, lyssej og flynder)30 % frugt/grønt0 % korn og kartoflerAcana Pacifica er et kornfrit ''all life stages'' kattefoder, hvilket betyder at det kan benyttes til både killing, voksen-kat og senior-kat.
Acana Pacifica Dog Acana Pacifica Dog 2
  • Ny
Available
Forside

Acana Pacifica Dog

Acana
399,00 kr.
Acana Pacifica Dog er et canadisk produceret luksusfoder til din hvalp, voksne hund og senior hund. Indeholder: 70% Vildtfanget Sild, rødfisk og flynder30%  frugt/grønt0% korn Udarbejdet af Canadas bedste og friskeste råvarer, Acana holder din elskede hund sund og stærk.
Acana Prairie Poultry Acana Prairie Poultry 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Prairie Poultry

Acana
309,00 kr.
Acana Prairie Poultry er kornfrit luksus foder med fritgående kalkun og kylling til hvalp, voksen hund og senior hund. Indeholder:50% kalkun og kylling samt hele æg.50% Frugt og grønt.0% Korn. Indeholder stålskåret havre for optimal fordøjelse og en sund tarmflora.
Acana Puppy and Junior Acana Puppy and Junior 2
Available
Hvalpefoder

Acana Puppy and Junior

Acana
329,00 kr.
Acana Puppy and Junior er et kornfrit premium foder til hvalpe med en forventet voksenvægt på mellem 9 og 25 kg. Giv din kære hvalp den bedste start på livet med alt, den har brug for fra rene, friske råvarer.Dette hvalpefoder indeholder:70% kød: fritgående kylling og kalkun samt friskfanget flynder.30% frugt og grønt uden sprøjtegift!Højkvalitets foder...
Acana Puppy Large Breed Acana Puppy Large Breed 2
Available
Hvalpefoder

Acana Puppy Large Breed

Acana
ACA012a
529,00 kr.
Kornfrit og biologisk korrekt luksus foder til hvalpe med en forventet voksenvægt på over 25 kg. Fås i sæk à 11,4 kg.Indeholder:70% kød - fritgående kylling og kalkun, samt vildtfanget Stillehavsflynder fra bæredygtigt havfiskeri.30% frugt og grønt.0% Korn, ris og kartofler.
Acana Puppy Small Breed Acana Puppy Small Breed 2
Available
Hvalpefoder

Acana Puppy Small Breed

Acana
249,00 kr.
Kornfri og biologisk korrekt hvalpefoder til små hunde, der forventes at få en voksenvægt på op til 9 kg.Indeholder:70% kød fra fritgående kylling og kalkun, samt sild fra bæredygtigt havfiskeri.30% frugt og grønt. Hvalpefoder med lavt glukæmisk indeks UDEN korn, ris og kartofler.
Acana Ranchlands Cat
  • Nedsat pris / -30%
  • Ny
Available
Forside

Acana Ranchlands Cat

Acana
181,30 kr. 259,00 kr.
Acana Ranchlands Cat er et biologisk korrekt foder til katte i alle aldre - killing, voksen og senior. Foderet er rigt på animalske proteiner og har et lavt glukæmisk indeks. Kornfrit kattefoder. Protein:37%Fedt: 20%Taurin: 0,15%
Acana Ranchlands Dog Acana Ranchlands Dog 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Ranchlands Dog

Acana
419,00 kr.
Luksusfoder med blandt andet bisonkød til hvalp, voksen hund og senior hund. Fås i følgendevarianter:  11,4 kg6 kg2 kg340 gram Indeholder:60% kød (bison, oksekød, lam og fisk).40% frugt, grønt og urter.Indeholder 0% kornprodukter.
Acana Senior Dog Heritage Acana Senior Dog Heritage 2
Available
Hundefoder Senior

Acana Senior Dog Heritage

Acana
549,00 kr.
Kornfrit luksusfoder til ældre senior hunde af alle racer og størrelser fra 7 år.Indeholder:65% kød35% frugt og grønt0% korn og kartofler
Acana Singles Formula Free...
  • Ny
Available
Forside

Acana Singles Formula Free Run Duck

Acana
429,00 kr.
Allergivenligt mono-protein hundefoder fra Acana til allergisk udsatte hunde. Fyldt med kød i menneskelig førdevarekvalitet fra fritgående, canadiske ænder. Kornfrit og naturligt hundefoder.
Acana Singles Formula... Acana Singles Formula... 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Singles Formula Grass-Fed Lamb

Acana
369,00 kr.
Acana allergivenligt hundefoder med græsopdrættet frilands lam til sensitive hunde i alle aldre.Indeholder: 50 % kød - lam50 % frugter og grøntsager0 % korn og kartofler Acana Singles Formula Grassfed Lamb er vores gode allergivenlige hundefoder til hunde med specielle behov. 
Acana Singles Formula... Acana Singles Formula... 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Singles Formula Yorkshire Pork

Acana
369,00 kr.
Acana Singles Formula Yorkshire Pork er et allergivenligt foder til hunde, der kun indeholder én proteinkilde, nemlig frilands Yorkshire gris fra Alberta i Canada.Foderet indeholder masser af præbiotiske fibre fra moskus græskar, der holder tarmfloraen sund og fordøjelsen god.
Acana Wild Coast Dog
  • Nedsat pris / -30%
  • Ny
Available
Forside

Acana Wild Coast Dog

Acana
174,30 kr. 249,00 kr.
ACANA Wild Coast er fyldt med nærende proteiner og omega-3 fedtsyrer fra fisk, der fanges vildt på bæredygtig vis. ACANA Classics indeholder ingen højglykæmiske kulhydrater, men i stedet lavglykæmisk og lokalt dyrket dampet havre. Protein: 29%Fedt: 17%
Acana Wild Prairie Cat Acana Wild Prairie Cat 2
Available
Kattefoder

Acana Wild Prairie Cat

Acana
209,00 kr.
All Life Stages premium kattefoder til killing, voksen kat og senior kat fra Acana.Fås i flere varianter:6 kg2 kg340 gram Indeholder:65% kød35% frugt/grønt. Ingen kornprodukter!
Acana Wild Prairie Dog Acana Wild Prairie Dog 2
Available
Hundefoder Voksen

Acana Wild Prairie Dog

Acana
359,00 kr.
Luksusfoder med blandt andet fritgående kylling og blå sandart til hvalp, voksen hund og senior hund.Fås i flere varianter:13 kg.6,8 kg.2,27 kg.340 gramIndeholder:60% kød40% frugt/grøntIndeholder INGEN kornprodukter.
Produktet blev tilføjet på ønskelisten

PetFoodNord.dk bruger cookies. Cookies er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre købsoplevelse i vores shop. Læs mere HER om de cookies, PetFoodNord.dk bruger.