MAC's

MAC’s er naturligt hundefoder med rene ingredienser og højt kødindhold

MAC’s laver førsteklasses premium foder til alle typer hunde og er fri for både kunstige og naturlige tilsætningsstoffer, smagsfremmere og konserveringsmidler.

Foderet produceres i egen produktionslinje på en moderne fødevarefabrik i Tyskland og er underlagt streng kvalitetskontrol. Kodeordene for dette premium brand er ”autentisk ernæring” til hunde.

MAC’s foderfilosofi er:

  • Frisk kød i fødevarekvalitet fra blandt andet canadisk vildlaks, and, hest, lam, vildtkød, kanin, fasan, kalkun og okse

  • Højt kødindhold minimum 60 % og op til 70 %

  • Alle de nødvendige vitaminer og mineraler, din hund behøver, kommer fra et indhold af naturlige ingredienser.

  • Et konsekvent forbud imod syntetiske mineraler og vitaminer.

  • INGEN animalske biprodukter og benmel!

  • INGEN kornprodukter.

  • INGEN gluten.

  • INGEN soja.

Alle ingredienser i MAC’s undergår en skånsom og tidskrævende forarbejdningsproces. Dette sikrer, at råvarerne bibeholder deres ernæringsmæssige egenskaber mest muligt, så de kan komme din hund til gode.

MAC’s Mono Sensitive er naturligt hundefoder til allergisk udsatte hunde

Udover at producere naturligt og kornfrit tørfoder, vådfoder og semi-fugtigt soft foder til hunde, har MAC’s udviklet en genial serie af allergivenlige varianter til udsatte hunde med foderintolerancer.

MAC’s Mono Sensitive er udelukkende baseret på én animalsk proteinkilde per produkt og fås som både tørfoder og vådfoder. Som i de øvrige foderprodukter fra MAC’s er der tale om et højt indhold af friskt, rent kød i menneskelig fødevarekvalitet. Dog er det geniale twist, at kødet kommer fra dyr, man normalvis ikke forbinder med mainstream hundefoder.

For eksempel er råvildt, hest, and og kalkun mindre benyttet i det foder, du finder på hylderne i din lokale dyrehandel. Det er faktisk proteinkilder, vores hunde ikke har været overeksponeret for gennem generationer.

Derfor er der en mindsket risiko for, at hunde med foderintolerancer over for protein vil reagere uhensigtsmæssigt på MAC’s Mono Sensitive. Hvis dette alligevel skulle være tilfældet, kan du som hundeejer med sikkerhed vide, at det var netop én specifik type af kød, der udløste reaktionen. Du vil derfor være ét skridt nærmere en afklaring af din hunds allergiproblematik.

MAC's Dog Adult Kylling,...
Product available with different options
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Adult Kylling, Lam og Laks

MAC's
559,00 kr.
Naturligt og kornfrit premium tørfoder med højt kødindhold til den voksne hund fra MAC's. Med Kylling, Lam og Laks. NB: Indeholder 0% animalske biprodukter og benmel. 100% fri for ris, korn og gryn. Fås i tre størrelser, 750 g., 3 kg. og 12 kg. Produceret i Tyskland.
Mac's Dog Adult Large Breed...
Available
Hundefoder Voksen

Mac's Dog Adult Large Breed Kylling, Lam og Laks

MAC's
559,00 kr.
Naturligt og kornfrit tørfoder i premium kvalitet med højt kødindhold udviklet specifikt til store hunde fra MAC's. Med Kylling, Lam og Laks. NB: 0% animalske biprodukter og benmel. Indeholder IKKE ris, korn og gryn. Fås i to størrelser, 3 kg. og 12 kg. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Adult Mini And og...
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Adult Mini And og Laks

MAC's
239,00 kr.
MAC's Dog Adult Mini er kornfri hundemad i premium kvalitet til små hunderacer fra MAC's. Med and, lam og laks. NB: Indeholder IKKE animalske biprodukter, korn, benmel, ris og gryn. Fås i to størrelser, 750 g. og 3 kg. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Adult Mini...
Ikke på lager
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Adult Mini Kylling, Lam og Laks

MAC's
199,00 kr.
MAC's Dog Adult Mini er kornfri hundemad i premium kvalitet til små, voksne hunde. Med kylling, lam og laks. NB: Indeholder ikke hverken animalske biprodukter, korn, benmel, ris eller gryn. Fås i to størrelser, 750 g., 3 kg. og 2x3 kg. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Meat Bits Kylling
Available
Godbidder & Snacks

MAC's Dog Meat Bits Kylling

MAC's
9613
29,95 kr.
Kornfrie godbidder med højt kødindhold til hunde fra MAC's. 70% frisk kyllingekød Omega 3 + 6 Fri for animalske biprodukter, benmel og gluten. Produceret i Tyskland. 120 g.
MAC's Dog Meat Bits Kylling...
Available
Godbidder & Snacks

MAC's Dog Meat Bits Kylling og Lam

MAC's
9611
29,95 kr.
Kornfrie godbidder med højt indhold af kylling og lam til hunde fra MAC's. 70% frisk kød Omega 3 og 6 Fri for gluten, animalske biprodukter og benmel. Produceret i Tyskland. 120 g.
MAC's Dog Meat Bits Oksekød
Available
Godbidder & Snacks

MAC's Dog Meat Bits Oksekød

MAC's
9612
29,95 kr.
Kornfrie kvalitets godbidder til hunde fra MAC's. Med højt indhold af frisk oksekød. 70% frisk oksekød (heraf 30% frisk lever) Omega 3 og 6 fra hørfrø Grønne linser Indeholder IKKE gluten, animalske biprodukter eller benmel. Produceret i Tyskland. 120 g.
MAC's Dog Mono And
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Mono And

MAC's
679,00 kr.
Allergivenligt og kornfrit tørfoder med højt kødindhold til hunde fra MAC's. Med and. NB: Indeholder 0% animalske biprodukter og benmel. Indeholder IKKE ris, korn og gryn. Fås i tre forskellige størrelser, 750 g., 3 kg. og 12 kg. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Mono Kanin
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Mono Kanin

MAC's
679,00 kr.
Allergivenligt og kornfrit tørfoder med et højt kødindhold til hunde fra MAC's. Med kanin NB: Indeholder 0% animalske biprodukter, benmelgryn, korn og ris. Fås i tre forskellige størrelser, 750 g., 3 kg. og 12 kg. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Puppy Kylling,...
Available
Hvalpefoder

MAC's Dog Puppy Kylling, Lam og Laks

MAC's
529,00 kr.
MAC's Puppy er kornfri tørfoder af premium kvalitet særligt udviklet med hvalpens specifikke behov for øje. Med Kylling, Lam og Laks. NB: 100% fri for korn, gryn, ris gluten og soja. Indeholder 0% animalske biprodukter og benmel. Fås i poser af 750 g., 3 kg. eller 12 kg. Produceret i Tyskland.
Mac's Dog Senior Light...
Product available with different options
Hundefoder Senior

Mac's Dog Senior Light Kylling, Lam og Laks

MAC's
559,00 kr.
Naturligt og kornfrit tørfoder i premium kvalitet med kylling, lam og laks fra MAC's. Højt kødindhold og letfordøjelige proteiner til seniorhunde. NB: 0% animalske biprodukter og benmel. Indeholder hverken ris, korn eller gryn. Fås i 3 størrelser, 750 g., 3 kg. og 12 kg Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Soft Kalkun og Hjort
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Soft Kalkun og Hjort

MAC's
269,00 kr.
MAC's Dog Soft med kalkun og hjort er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme form som foderpiller - MEGET mere fugt og smag! Fuldfoder UDEN animalske biprodukter eller benmel. 40% frisk kalkunkød. Langsom forarbejdningsproces for bevaring af vitaminer og mineraler. Produceret i Tyskland. Fås i 1,5 kg., 5 kg og 15 kg.
MAC's Dog Soft Kylling og Laks
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Soft Kylling og Laks

MAC's
239,00 kr.
MAC's Dog Soft er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som foderpiller - MEGET mere fugt og smag! Indeholder INGEN korn, animalske biprodukter eller benmel. 65% frisk kyllingekød. 6% frisk laks. Langsom forarbejdningsproces sikrer bevaring af vitaminer og mineraler. Produceret i Tyskland. Fås i 1,5 kg., 5 kg og 15 kg.
MAC's Dog Soft Kylling, And...
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Soft Kylling, And og Kalkun

MAC's
289,00 kr.
MAC's Dog Soft med kylling, and og kalkun er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som foderpiller - MEGET mere smag og fugt! INGEN korn, animalske biprodukter eller benmel. 37,5% frisk kyllingekød. 28% frisk andekød. 6% frisk kalkunkød. Nænsom forarbejdningsproces sikrer bevaring af vitaminer og mineraler. Moderne produktion i Tyskland....
MAC's Dog Soft Lam
Available
Hundefoder Voksen

MAC's Dog Soft Lam

MAC's
269,00 kr.
MAC's Dog Soft med lam er en genial mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Hundemad med samme facon som tørkost - men med MEGET mere fugt og smag! Indeholder INGEN animalske biprodukter eller benmel. 35% frisk lammekød. 28% tørret lammekød. Tidskrævende og nænsom forarbejdningsproces sikrer bevaring af vitaminer og mineraler. Produceret i Tyskland på en...
MAC's Dog Soft Mini Kylling
Available
Hund

MAC's Dog Soft Mini Kylling

MAC's
139,00 kr.
MAC's Dog Soft Mini med kylling er et semi moist foder udviklet særligt til voksne hunde af små racer.Samme næring som tørfoder, men blødere at tygge i og dufter af MEGET mere!Kroketterne er tilpasset den lille hunds mund.
MAC's Dog Soft Mini To Go...
Available
Testmåltider Hund

MAC's Dog Soft Mini To Go Kylling

MAC's
90236
39,00 kr.
MAC's Dog Soft Mini med kylling er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som tørkost til små hunde - MEGET mere fugt og smag! INGEN korn, animalske biprodukter eller benmel. 45% frisk kyllingekød 6% frisk fisk Nøjsom og langvarig tilberedning sikrer bevaring af vitaminer og mineraler Produceret under moderne forhold Tyskland Praktisk...
MAC's Dog Soft Puppy Kylling
Available
Hvalpefoder

MAC's Dog Soft Puppy Kylling

MAC's
139,00 kr.
MAC's Dog Soft Puppy er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som foderpiller i almindelig tørkost - MEGET mere fugt og smag! Dette hvalpefoder er indeholder IKKE animalske biprodukter og benmel. minimum 45% frisk kyllingekød. 6 % frisk fisk. Nænsom og langvarig tilberedning sikrer bevaring af vitaminer og mineraler. Produceret under...
MAC's Dog Soft To Go Kalkun...
Available
Testmåltider Hund

MAC's Dog Soft To Go Kalkun og Hjort

MAC's
90278
39,00 kr.
MAC's Dog Soft To Go med kalkun og hjort er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme kendte facon som tørkost - MEGET mere fugt og smag! INGEN benmel og animalske biprodukter. 40% frisk kyllingekød Skånsom tilberedning, der sikrer bevaring af vitaminer og mineraler Produceret under moderne forhold Tyskland Praktisk portionspakke til farten à 230 g.
MAC's Dog Soft To Go...
Available
Testmåltider Hund

MAC's Dog Soft To Go Kylling og Laks

MAC's
90216
39,00 kr.
MAC's Dog Soft Kylling og Laks er en genial mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som foderpiller, men MEGET mere fugt og smag! Indeholder IKKE korn, animalske biprodukter eller benmel. 65% frisk kyllingekød 6% frisk laks Blid forarbejdningsproces sikrer bevaring af vitaminer og mineraler Produceret i Tyskland Smart portionspakket størrelse...
MAC's Dog Soft To Go...
Available
Testmåltider Hund

MAC's Dog Soft To Go Kylling, And og Kalkun

MAC's
90266
39,00 kr.
MAC's Dog Soft Kylling, And og Kalkun er en genial mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Facon som foderpiller, men MEGET mere fugt og smag! Dette produkt indeholder INGEN korn, animalske biprodukter eller benmel. 37,5% frisk kyllingekød 28% frisk landekød 6% frisk kalkunkød Nænsom forarbejdningsproces sikrer bevaring af vitaminer og mineraler...
MAC's Dog Soft To Go Lam
Available
Testmåltider Hund

MAC's Dog Soft To Go Lam

MAC's
90226
39,00 kr.
MAC's Dog Soft To Go med lam er en genial mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Foderet har facon som foderpiller, men indeholder MEGET mere fugt og smag! Produktet indeholder INGEN korn, animalske biprodukter eller benmel. 35% frisk lammekød 28% tørret lammekød Langsom forarbejdningsproces sikrer bevaring af mineraler og vitaminer Produceret på moderne...
MAC's Dog Vetcare Snacks...
Available
Godbidder & Snacks

MAC's Dog Vetcare Snacks Mono And

MAC's
9616
29,95 kr.
Kornfrie og allergivenlige kvalitets godbidder til hunde fra MAC's. Med højt indhold af frisk andekød. 65% frisk andekød. Omega 3 og 6 Langsomme kulhydrater fra sød kartoffel. Indeholder IKKE gluten, animalske biprodukter eller benmel. Produceret i Tyskland. 120 g.
MAC's Dog Vetcare Snacks...
Available
Godbidder & Snacks

MAC's Dog Vetcare Snacks Mono Kanin

MAC's
9615
29,95 kr.
Kornfrie og allergivenlige kvalitets godbidder til hunde fra MAC's. Med højt indhold af frisk kaninkød. 65% frisk kaninkød. Omega 3 og 6 Langsomme kulhydrater fra sød kartoffel. Indeholder IKKE gluten, animalske biprodukter eller benmel. Produceret i Tyskland. 120 g.

PetFoodNord.dk bruger cookies. Cookies er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre købsoplevelse i vores shop. Læs mere HER om de cookies, PetFoodNord.dk bruger.