Pels & Pleje

Aktive filtre

Aeolus Cyclone Blower
  • Ny
Available
Forside

Aeolus Cyclone Blower

1.075,00 kr.
Hundeblower i ekstra kraftig kvalitet fra velkendte Aeolus.Den er let at transportere med den lave vægt på under 6 kilo og giver et kraftigt trinløst blow på op til 60 m/s med eller uden varme.Der medfølger rundt og fladt mundstykke samt 2 meter kvalitetsslange.En rigtig god og solid blower.
KW Smart Filterknuser
Available
Forside

KW Smart Filterknuser

3008
125,00 kr.
KW Smart Filterknuser anvendes til at fjerne massive filtre og filterknuder i pelsen hos langhårede hunde og katte. Meget effektivt redskab til neutraliserede dyr med pelsforandringer.
KW Smart Maxi Neglesaks med...
Available
Forside

KW Smart Maxi Neglesaks med Klostop

3024
89,00 kr.
KW Smart Maxi Neglesaks med Klostop er en klosaks til store hunde.Læs venligst produktbeskrivelsen for korrekt anvendelse og opbevaring.Størrelse: Maxi, passer til store hunde.
KW Klip Stop
Available
Forside

KW Klip Stop

5540
79,00 kr.
KW Klip-Stop redder i et snuptag dagen, hvis du kommer til at klippe din hunds eller kats kløer lidt for langt ned.KW Klip-Stop standser øjeblikkeligt blødninger i forbindelse med kloklip.50 ml.
KW Hvid Shampoo 200 ml
Available
Forside

KW Hvid Shampoo 200 ml

69,00 kr.
KW Hvid Shampoo er særligt udviklet til hunde og katte med hvid, sølvfarvet, cremefarvet og andre lyse pelse.Shampooen er lilla og farvepigmenterne dæmper det gullige skær, der tit kan optræde i hvide og lyse pelse, så disse fremtræder mere lyse og rene.KW Hvid Shampoo efterlader IKKE et lilla skær.200 ml.
Blower til hund - 2 motorer Blower til hund - 2 motorer 2
  • Ny
Available
Forside

Blower til hund - 2 motorer

PFNLT-1090D
1.362,75 kr.
Voldsom kraftig hundeblower med 2 kraftige motorer, der får den samlede vindstyrke helt op på 100 m/s.Der er trinløs regulering af vindstyrken, dobbelt filter, robust og kraftig konstruktion.3 Mundstykker samt slange medfølger - og naturligvis Dansk stik
KW Smart Blade 16
Available
Forside

KW Smart Blade 16

3536
149,00 kr.
KW Smart Blade 16 er et trimmeværktøj til komplet trim på ruhårede hunderacer som gravhund og border terrier, samt korthårede racer som dansk svensk gårdhund. Smart Blade 16 kan også bruges til fjernelse af underuld på spaniels (f.eks. cocker spaniel).
KW Smart Blade 10
Available
Forside

KW Smart Blade 10

3530
139,00 kr.
KW Smart Blade 10 er et trimmeværktøj til fjernelse af døde hår og dækhår på langhårede racer som f.eks. newfoundland, leonberger, collie og hovawart.
KW Smart Medium Neglesaks...
Available
Forside

KW Smart Medium Neglesaks med Klostop

3022
69,00 kr.
KW Smart Medium Neglesaks med Klostop er en klosaks til hund og kat.Læs venligst produktbeskrivelsen for korrekt brug og opbevaring.Størrelse: Medium, passer til små og mellemstore hunde og katte.
KW 2 i 1 Shampoo og Balsam...
Available
Forside

KW 2 i 1 Shampoo og Balsam 200 ml

79,00 kr.
Med KW 2 i 1 Shampoo og Balsam til hund og kat kan du klare baderitualet på den halve tid! Helt ideel til hunde og katte, der ikke bryder sig om at blive vasket.Shampooen renser i dybden, imens balsam plejer pelsen og gør den nem at rede ud.200 ml.
Blower til Hund -Single engine Blower til Hund -Single engine 2
  • Ny
Available
Forside

Blower til Hund -Single engine

PFNLT-1090A
1.167,75 kr.
Gedigen og robust Blower fra Lan Tun.Den har lavt støjniveau, soft-start så sikringerne ikke springes og et lufttryk på hele 50 m/sDer er trinløs regulering på vindhastighed og 30 eller 70 C varme.Den kan dermed både bruges til kold blowing af hunden og til tørring efter bad.
KW Smart Blade 12
Available
Forside

KW Smart Blade 12

3532
129,00 kr.
KW Smart Blade 12 er et trimmeværktøj til mellem-langhårede racer som f.eks. golden retriever og stockhårsracer såsom schæfer, labrador og rottweiler.
KW Smart Blød Carde Lille KW Smart Blød Carde Lille 2
Available
Forside

KW Smart Blød Carde Lille

3380
39,00 kr.
KW Smart Carde Lille er en karte med metal-tænder uden dutter til udredning af lang eller ruhåret pels med/uden underuld.Karten har anti-slip gummigreb og lægger virkeligt godt i hånden.Ideel til små hunde- og katteracer.
KW Hvalpeshampoo 200 ml
Available
Forside

KW Hvalpeshampoo 200 ml

5430
69,00 kr.
KW Hvalpeshampoo er en mild, men yderst effektiv shampoo med proteiner, der genopbygger spaltede spidser og efterlader pelsen skinnende ren og glansfuld.Kan bruges til hvalpe og killinger af alle racer.200 ml.
Trimmebord - rejsebord Trimmebord - rejsebord 2
  • Ny
Available
Forside

Trimmebord - rejsebord

PFNLT105A
812,75 kr.
Letvægts trimmebord perfekt til konkurrencer.Med en egenvægt under 6 KG er trimmebordet let at medbringe.Det har stel i rustfri stål med pulverlakering og ABS plastplade med skridhæmmende overflade og no-statisk materiale.
KW Potevoks Stift
Available
Forside

KW Potevoks Stift

5520
89,00 kr.
KW Potevoks Stift er en beskyttende potevoks med bivoks til hund og kat, som du kan bruge året rundt.Potevoksen skal påføres rene og tørre poter, hvor den danner en usynlig, beskyttende hinde mod fx. salt, vand og skidt.KW Potevoks Stift har plejende egenskaber og modvirker tørhed og sprækker. Holder dyrets poter elastiske og bløde.Stift à 15 g.
Trimmebord - Foldbart
  • Ny
Available
Forside

Trimmebord - Foldbart

976,25 kr.
Trimmebord i høj kvalitet fra Lantun, som er kendte for deres blowerudstyr verden over.Bordet har en slagfast ABS bordplade med skrid-hæmmende -og non-statisk overflade.Kanterne er forstærket med kraftig alu profil og stellet er af rustfri pulverlakeret stål.Et bord i høj kvalitet, der er lavet til at blive brugt.
KW Øre Pote Pels Vådserviet...
Available
Forside

KW Øre Pote Pels Vådserviet 60 stk

3712
69,00 kr.
KW Øre pote Pels Vådservietter er udviklet til den daglige hygiejne i forbindelse med rensning af ører, poter og pels. Smart "træk-og-slip" beholder, der holder servietterne fugtige. Også velegnet til kat. 60 stk., pH-værdi 4.
KW Diamantøjne...
Available
Forside

KW Diamantøjne Tårestribefjerner

5536
59,00 kr.
KW Diamantøjne er en effektiv og skånsom tårestribefjerner til hunde og katte.KW Diamantøjne fjerner effektivt rødlige og brunlige misfarvninger under øjnene på hund eller kat. Kan også med stor fordel anvendes til rensning af næsefolder hos Blodhund, Boxer, Bulldogs, Shar Pei, Mops og Pekingeser.Tårestribefjerneren har desinficerende egenskaber og...
Pure Meatsnack Deplaque &...
  • Ny
Available
Godbidder & Snacks

Pure Meatsnack Deplaque & Digest

PFN0735850255378
189,00 kr.
Hos Pure er målsætningen at give vores firbenede venner de sundeste og bedste fodertilskud i verden.En målsætning der stiller meget høje krav til ingredienser og produktionsmetoder.Deplaque pulveret er designet til at rense tænderne for bakterier på overfladen, så der ikke opstår plakdannelse og tandkødsproblemer.Den aktive ingrediens er havtang...
Trimmebord - Justerbart
  • Ny
Available
Forside

Trimmebord - Justerbart

PFNLT106
1.375,25 kr.
Justerbart trimmebord i topkvalitet fra LanTun.Kraftigt rustfrit stålstel med mulighed for højdejustering.Kraftig og holdbar ABS plast bordplade med højtrykslaminat i midten og aluminium kant hele vejen rundt for at beskytte pladen.Praktisk bærehåndtag på siden.
KW Smart Blød Carde Large KW Smart Blød Carde Large 2
Available
Forside

KW Smart Blød Carde Large

3382
65,00 kr.
KW Smart Carde Large er en karte med metal-tænder uden dutter til udredning af lang eller ruhåret pels med/uden underuld.Karten har anti-slip gummigreb og lægger godt i hånden.Ideel til større hunde- og katteracer.
KW Smart Series Shedder...
Available
Forside

KW Smart Series Shedder Grov Bred

3594
159,00 kr.
KW Smart Shedder Grov Bred til mellemstore og store racer med lang pels og underuld. Bruges til effektivt at fjerne underuld og løse hår på dyr med underuld. Benyttes særligt i fældeperioder. Til både hund og kat.
KW Smart Series Kam Grov
Available
Forside

KW Smart Series Kam Grov

3154
49,00 kr.
KW Smart Grov Kam med brede tænder. Anvendes til udredning af pels hos langhårede hunde og katte. F.eks. Maine Coon, Perser, Bichon Frisee, Mynde og Puddel.
KW Smart Series Dobbeltkam...
Available
Forside

KW Smart Series Dobbeltkam Small

3151
59,00 kr.
KW Smart Dobbeltkam med to størrelser tænder. Anvendes primært til udfiltring af poter og hoved. Til langhårede hunde- og katteracer.
KW Smart Series Shedder...
Available
Forside

KW Smart Series Shedder Grov Smal

3592
129,00 kr.
KW Smart Shedder Grov Bred til små og mellemstore racer med lang pels og underuld. Bruges til effektivt at fjerne underuld og løse hår på dyr med underuld. Benyttes særligt i fældeperioder. Til hund og kat.
KW Smart Series Multikam...
Available
Forside

KW Smart Series Multikam til Tyk Pels

3162
49,00 kr.
KW Smart Multikam til katte- og hunderacer med tyk pels. Ideel til: Sct. Bernhard Newfoundlænder Berner Sennen Leonberger Schæfer Spaniels Hovawart Katte med lang tyk pels. Greb med anti-slip og tænder med skiftevis kort og lang længde.
KW Smart Series Shedder Fin...
Available
Forside

KW Smart Series Shedder Fin Bred

3595
159,00 kr.
KW Smart Shedder Fin Bred til mellemstore og store racer med kort eller mellemlang pels. Kan bruges til hunde og katte med eller uden underuld. Fjerner nemt løse og overflødige hår på hundog kat i fældningsperioden. Perfekt til: Golden retriever Dalmatiner Labrador Schæfer Sct. Bernhard Stockhårsracer med underuld og katte med kort eller lang pels.
KW Smart Series Shedder Fin...
Available
Forside

KW Smart Series Shedder Fin Smal

3593
129,00 kr.
KW Smart Shedder Fin Smal til små og mellemstore racer med kort eller mellemlang pels. Kan bruges til hunde og katte med eller uden (moderat) underuld. Fjerner løse og overflødige hår på hund og kat i fældningsperioden. Perfekt til: Fransk Bulldog Mops Staffordshire Beagle Cocker Spaniel Stockhårsracer med underuld Katte med kort eller semi-lang pels.
KW Smart Blade 20
Available
Forside

KW Smart Blade 20

3540
159,00 kr.
KW Smart Blade 20 er et trimmeværktøj til ruhårede hunderacer. Bruges til komplet trim på fx. Schnauzer, Cairn Terrier, Ruhåret Gravhund og deslige. Kan også bruges til fjernelse af underuld på racer som Spaniels og Settere.
KW Smart Blade 8
Available
Forside

KW Smart Blade 8

3528
129,00 kr.
KW Smart Blade 8 er den groveste af KW's trimmeværktøjer til ruhårede hunderacer. Smart Blade 8 er ikke et værktøj til komplet trim, men bruges som forberedelse hertil. Velegnet til fx. Schnauzere og Terriere, samt meget langhårede racer såsom Old English Sheepdog.
KW Smart Kam Fin
Available
Forside

KW Smart Kam Fin

3156
49,00 kr.
KW Smart Kam er en kam med meget tætplaceret tænder til dyr med lang, fin pels. Kammen er ideel til racer som Langhåret Gravhund, Kleiner Münsterländer og Breton. Kan også bruges til kat.
Møbel børste Møbel børste 2
  • Ny
Available
Hundetilbehør

Møbel børste

PFN107082341
137,75 kr.
Ikke mindre end en genial møbelbørste til hundehår.Det er den første hundebørste vi har haft, som rent faktisk virker.Den opsamler hundehåret i et magasin i toppen, hvor du let kan fjerne det fra.Børsterne stryges frem og bilbage over møblet (Børsterne skal renses med jævne mellem alt efter hårtype)Vi kan kun anbefale den på det varmeste (Særligt god til...

Pels og Pleje Hund

PetFoodNord.dk bruger cookies. Cookies er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre købsoplevelse i vores shop. Læs mere HER om de cookies, PetFoodNord.dk bruger.